Ble slått ut i åttendedelsfinalen.

Kvinesdal IL

Ingen kvartfinale for G15-laget

Kvinesdal G15 ble slått ut i åttendedelsfinalen av Dana-cup, med et 4–0 tap mot Sandnes Ulf 1.

Publisert:
 • Ruben Duvold
Les også

Klare for åttendedelsfinale

Sandnes Ulf 1 er regnet som et veldig bra fotballag på G15-nivå, og ble for sterke for et Kvinesdal-lag som spilte en dårlig omgang i Danmark. Trener Rino Lunde Kristiansen forteller at guttene hadde litt feil fokus inn mot kampen.

– Det ble for smått i førsteomgang, det var da alle målene kom. I andre omgang spilte vi jevnt med dem, sier Kristiansen.

– Laget hadde nok litt for mye respekt for at det var Sandnes Ulf vi spilte mot, fokuset ble mer på hvor gode spillere det andre laget hadde, enn hvordan vi skulle spille selv, men slik blir det noen ganger. Vi hadde litt feil fokus og litt slitne hoder, så gikk det som det måtte i første omgang, legger han til.

Les også

Klar for 16-delsfinale

Les også

KIL-lag til A-sluttspill

Det var over 100 lag med i årsklassen og Kvinesdal ble blant de 16 beste lagene i turneringen. Rino er veldig stolt av hvor langt guttene fra Kvinesdal kom og hvordan de spilte.

– Det er moro. Vi er stolte av guttene, og de har spilt veldig bra fotball frem til idag.

– Nivået er veldig bra på disse guttene, men det holdt dessverre ikke helt inn. Vi fikk også litt skader på sentrale spillere som ødela litt for oss. Da blir det vanskelig, avrunder Kristiansen.

Les også

– Godt å komme i gang

Kvinesdals J19-lag er turneringens siste lag som fortsatt er med, og skal spille semifinale i B-sluttspillet mot Stord FB fredag ettermiddag.

Publisert:

Flere artikler

 1. SPORT

  KIL-lag til A-sluttspill

 2. SPORT

  Klare for åttendedelsfinale

 3. SPORT

  Tok seg videre

 4. SPORT

  Semifinalen avgjort med straffekonkurranse

 5. SPORT

  Fikk det tøft i treningskamp

 6. SPORT

  Overraskende resultat i lokaloppgjør