Thomas Gilbertson synes ungguttene klarte seg bra mot Tonstad i mandagens treningskamp.

Olav Hoel

– Spilte en ganske god første omgang

Til tross for at Kvinesdal ledet 3–0, ble det spennende i treningskampen mot Tonstad mandag kveld.

Publisert:
 • Olav Hoel

Til slutt vant kvindølene oppgjøret 4–3 etter to scoringer av Marcus Reiersen og et av Steffan Klungland og Aksel Kloster.

– Vi spilte en ganske god første omgang, men etter å ha byttet mye ble 2. omgang bare noe vas. Samtidig fikk mange unge spillere på 15–16 år som ikke har spilt tidligere prøvd seg. De yngste gjorde en fin kamp, så alt i alt var det ikke verst mot et sterkt Tonstad-lag, sier spillende assistenttrener Thomas Gilbertson til Kvinesdal24.

Samtidig føler han at laget er gode i begynnelsen før de dabber av og slutter å gjøre det de skal når de leder.

– Jeg regner med at det kommer kamper i serien hvor vi kan gå i ledelsen, og da taper vi hvis vi fortsetter sånn, sier Gilbertson.

Les også

FFK-trener også til Kvinesdal

Les også

Liland klar for Kvinesdal

Les også

Kvinesdal utklasset FLIK

Les også

– En av de beste spillerne i Lister

– Får samlet alle

Til lørdagens treningskamp mot Hægebostad tror han derimot at man få se en bedre versjon av laget.

– Vi har jo blant annet fem spillere i Stavanger, men til Hægebostad-kampen får vi endelig samlet alle. Jeg vil tippe at vi får en litt annen kvalitet i den kampen da vi kan stille med omtrent de 11 beste fra start samtidig som vi har åtte-ni mann som ikke er noe dårligere. Det bør derfor være stor forbedring til den kampen, sier Gilbertson.

Jeg vil tippe at vi får en litt annen kvalitet i den kampen da vi kan stille med omtrent de 11 beste fra start

Etter at Kvinesdal blant annet å ha fått inn Asle Liland og Fredrik Abrahamsen fra Flekkefjord denne vinteren, så føler han det ser lyst ut for klubben foran årets sesong.

– Det har aldri sett bedre ut så lenge jeg har vært med. Asle og Fredrik er kanonforsterkninger. I tillegg har de unge spillerne tatt steg, så det ser bra ut. Det blir vanskelig å ta ut laget i år når vi har 20 mann som holder 4. divisjon-nivå, så det blir spennende. I tillegg håper vi det kommer inn en-to spillere til i løpet av uken, sier Gilbertson.

Kvinesdals lag: Yasin Naser, Simon Breimoen, Daniel Vinningland, Arne Røyland, Jan Røgenes, Nico Nilsen, Rolf Eikeland, Adrian Nilsen, Aksel Kloster, Marcus Reiersen og Steffan Klungland. Innbyttere: Thomas Gibertson, Sven Kloster, Håvard Ege, Erik Røgenes, Kemal Trtak, Truls Risnes og Ulrik Svindland.

Publisert:

Flere artikler

 1. SPORT

  Kvinesdal utklasset FLIK

 2. SPORT

  Spilte sin første kamp for Kvinesdal

 3. SPORT

  Fikk det tøft i treningskamp

 4. SPORT

  – Dette er ingen katastrofe

 5. SPORT

  – Vi skaper mye

 6. SPORT

  Naboer møtes «dagen før dagen»