Kvinesdal-trener Steinar Bjørnstøl var fornøyd med kvindølenes prestasjon borte mot Randesund mandag kveld. Til venstre står hans trenerkollega Tore Haukali Hansen.

Tom Arild Støle

– En av våre beste bortekamper

Trener Steinar Bjørnstøl var en fornøyd mann etter Kvinesdals bortekamp mot Randesund.

Publisert:
 • Tom Arild Støle

– Dette var en av våre beste bortekamper denne sesongen. I forhold til kampen mot FIL forrige helg, da det ble tap, var dette minst ti hakk opp. All honnør til guttene i dag, sier Bjørnstøl.

Kvindølene fikk med seg ett poeng fra Randesund mandag kveld, og det er allerede klart at Kvinesdal ender tredje sist i 4. divisjon. Mye tyder imidlertid på at kvindølene beholder plassen i divisjonen.

– Vi ligger godt an, men er avhengig av at Start 2 og Donn ikke ikke rykker ned fra 3. divisjon. De har fem og seks poeng ned til Bryne 2, så det skal litt til. Men man vet aldri. Hvis Donn slår Storm på lørdag, så holder vi oss, sier Bjørnstøl, som innrømmer at han følger ekstra godt med på 3. divisjon for tiden.

Les også

Vant på tiende forsøk

Les også

Bare nesten for KIL

Han mener 1-1 var et helt greit resultat for Kvinesdal mandag.

– Denne gangen klarte vi å variere spillet mye mer, og jeg synes vi spilte en god kamp. Faktisk kunne vi ha avgjort kampen på overtid til vår fordel, men marginene var ikke helt med oss, sier Bjørnstøl.

Les også

Kvinesdal kan få Start-hjelp

Situasjonen han sikter til var da Christian Eftestad Nilsen dundret til på direkte frispark fra 16,5 meter helt i hjørnet. Men Randesunds keeper, som måler drøye to meter på strømpelesten reddet mesterlig.

– Men 1-1 var nok et mest rettferdig resultat, mener Bjørnstøl.

Steffan Klungland, her i aksjon i en tidligere kamp, scoret Kvinesdals mål mot Randesund.

Tom Arild Støle
Publisert:

Flere artikler

 1. SPORT

  Kvinesdal kan få Start-hjelp

 2. SPORT

  – En viktig seier

 3. SPORT

  Spilte opp mot årsbeste - men tapte

 4. NYHETER

  Mistet seieren i det 90. minutt

 5. SPORT

  Sendte FFK i ledelsen to ganger - tapte likevel lokaloppgjøret

 6. SPORT

  Gir seg som trenere