Extra i Kvinesdal hadde en solid omsetning i 2019.

Privat

– Dette er en milepæl for oss

2019 ble et rekordsterkt år for Extra i Kvinesdal.

Publisert:
  • Olav Hoel

Ifølge en pressemelding fra Coop Sørvest endte butikken med en omsetning på rekordhøye 68,9 millioner kroner for 2019, noe som er en omsetningsvekst på 14 prosent sammenlignet med 2018.

Ifølge pressemeldingen skal aldri før noen dagligvarebutikk i Kvinesdal kommune ha omsatt for mer.

Butikksjef Anne Synnøve Stokkeland i Extra Kvinesdal har grunn til å juble.

Privat

Utvidet i 2018

– Dette er en milepæl for oss. Vi jobber knallhardt hver dag for å gi kundene, som også er våre medeiere, den beste handleopplevelsen. Butikken scorer også som en av de beste i landet på kundeopplevelse, etter tilbakemelding fra nettopp kundene, sier Anne Synnøve Stokkeland, butikksjef i Extra Kvinesdal.

– Mine ansatte gjør en fantastisk jobb, må jeg få si. Oppgradering og utvidelsen i 2018 har vært viktig, men også kombinasjonen av bredt utvalg av varer til lave priser har åpenbart slått an, også hos oss. Vi sender en stor takk til alle kundene som valgte å handle hos oss i fjor.

Mine ansatte gjør en fantastisk jobb, må jeg få si

– Over all forventning

Bare i julemåneden desember skal butikken ha hatt en omsetning på 6,6 millioner kroner.

– Dette har vært over all forventning, og nå tar vi med oss den gode stemningen fra desember inn i det nye året, sier Stokkeland videre i pressemeldingen.

Ifølge pressemeldingen hadde også de øvrige Extra-butikkene i området, (Flekkefjord, Moi og Tonstad - som ble Extra i desember) en positiv utvikling i 2019 sammenlignet med året før.

På landsbasis passerte Extras 478 butikker 25 milliarder kroner i omsetning for første gang. Dermed ble 2019 et rekordår for lavpriskjeden. I 2018 endte omsetningen på 23,2 milliarder kroner.

Publisert:

Les også

  1. Coop får bygge om

  2. Utvider Coop i Liknes

Butikksjef Anne Synnøve Stokkeland i Extra Kvinesdal har grunn til å juble.

Privat