Leif Hunsbedt fra Kvinesdal fikk julestjerne i fjor for å sin innsats med å koordinere søket etter savnede Ingvald Tjørnhom på Knaben.

Cecilie Nilsen

Ny runde med heder til hverdagshelter

Også i år vil vi i avisen dele ut julestjerner til hverdagshelter som sørger for litt ekstra lys i sine medmenneskers liv.

Publisert: Publisert:
 • Svein Morten Havaas

Kjenner du noen som fortjener litt ekstra oppmerksomhet? En person som gir det lille ekstra for folk rundt seg?

Det er blitt en lang og kjær tradisjon at regionavisen Lister hver desember deler ut julestjerner til hverdagshelter.

Les også

Julestjerne til letekoordinator

Les også

– Gjør bare jobben min

15. år på rad

Årets blomsterrunde holdes for 15. året på rad. Alt i alt har vi delt ut omlag 265 julestjerner - og nå ønsker vi forslag på hvem vi kan gi til i år.

I hver eneste papirutgave i desember vil dagens utvalgte bli presentert i et intervju med navn, bilde og en prat om juletradisjoner og annet.

Vi vet det er en hel haug med mennesker der ute som fortjener denne vesle førjulshederen. Mange av dem vet vi ikke om, for mange jobber i «det skjulte». De er ofte ikke de første til å stikke seg frem. Men heldigvis takker de aller fleste ja til å ta imot julestjerna når vi finner frem til dem og vil gjøre litt velfortjent stas på dem.

Svein Isaksen var blitt pensjonist, men fikk julestjerne fra elevene i 6A på Farsund barneskole i fjor. Den fikk han for alt han har betydd for dem og tidligere elever.

Cecilie Nilsen

Siv Aavik (35) fra Lyngdal ble kjempeglad for å få avisens julestjerne i fjor.

Tom Arild Støle

Tips oss!

Kjenner du noen som sørger for litt ekstra lys i sine medmenneskers liv? Da vil vi vite det!

Send oss et e-brev til redaksjon@lister24.no, ring vår vakttelefon på nummer 38 39 50 24 eller send oss et godt gammeldags brev eller postkort med en kort begrunnelse. Adresse: Lister, Postboks 23, 4551 Farsund.

Det blir også trykket et eget forslagsskjema i papirutgavene fremover som du eventuelt kan benytte til innsendelse av din kandidat.

Sogneprest på Lista Runar Foss Sjåstad fikk fjorårets første julestjerne.

Olav Hoel

Velges ut

Alle kan ikke få sine forslag om mottagere gjennom. Til det er det for få avisdager i desember. Men alle som foreslås er med i utvelgelsen som redaksjonen foretar.

Det vil være en fordel om den du foreslår ikke fikk julestjerne av redaksjonen i fjor eller året før. Vi forsøker å fordele disse blomsterhilsenene til nye mottakere hvert år.

Publisert:

Flere artikler

 1. NYHETER

  Legges restaurant- og matfag ned?

 2. NYHETER

  – Rådene blir fortløpende vurdert

 3. KULTUR

  75 år med stasjonsdrift

 4. KULTUR

  Da slusken kom til bygda

 5. NYHETER

  «I dag tenker jeg at det er rart at ingen grep inn»

 6. KULTUR

  Ingvald Gullestad skobutikk 1939-1975 - del 2