Classic Imperials, som blant annet var backingvokalister for Elvis Presley, synger på søndagens konsert i Sarons Dal-hallen.

PRESSEBILDE

Ny stor konsert i Sarons Dal

Troens Bevis og Skjærgårdssang inviterer til ny musikkfest i Sarons Dal førstkommende søndag kveld, 11. august.

Publisert: Publisert:
  • Svein Morten Havaas

Det er da duket for en helaften med southern gospel, country og Elvis gospel. En storslagen artistrekke med navn som Classic Imperials, Russ Taff, 4th + Main samt lokalartistene Nashville Sound og Kjell Elvis skal opptre på scenen.

– Classic Imperials kan betegnes som en pionergruppe innen kristen musikk.
Imperials har vært aktive i over 50 år og sang med Elvis Presley i perioden 1966-1971, sier administrativ leder i Troens Bevis i Sarons Dal, Glenn Tønnessen.

Senere ble Russ Taff solist i Imperials, og gruppa fikk mange listeplasseringer og «awards» i den tiden han var med.

– Gruppen er blant annet kjent for sanger som «Trumpet of Jesus», «Praise The Lord», «Good old gospel ship» og «I am forgiven». Vi gleder oss veldig til å høre disse veteranene synge, sier Tønnessen.

Vi gleder oss veldig til å høre disse veteranene synge.

Countrygruppen 4th + Main fra USA synger i Sarons Dal-hallen søndag 11. august.

PRESSEBILDE
Les også

Synger og forteller om rusproblemer

Les også

Hyller det frivillige engasjementet på Sarons Dal

GRUPPEN 4th + Main fra USA har også takket ja til å komme til Norge og Sarons Dal. Countrygruppen,som består av fire gutter fra Nashville regnes som «up and coming».

– De gjør en god kombinasjon et nytt og et klassisk lydbilde og synger nydelig firstemt, der den lave bassen gir et stort lydbilde, sier Glenn Tønnessen.

Russ Taff - en av de mest kjente artistene innen kristen gospel- og pop - står på scenen i Sarons Dal-hallen søndag 11. august.

PRESSEBILDE

RUSS TAFF, amerikansk gospelsanger og låtskriver, var i mange år var hovedvokalist i Imperials og sang også i Gaither Vocal Band. Takhar en lang karriere bak seg som startet midt på 1970 tallet blant annet med Bill Gaither i Gaither Homecoming-konserter. Han har mottatt seks Grammy Awards og 18 Dove Awards.

Filmen «I still believe», som handler om Russ Taffs liv, ble vist på over 600 kinoer i USA i oktober. I denne filmen kommer det blant annet frem at Taff i mange år har slitt med et rusproblem - også mens han har vært aktiv kristen artist og sanger. Nå har han fått hjelp og forteller åpent om sine utfordringer og nederlag i livet, blant annet med støtte av sin kone Tori.

– Sangeren har nylig gjort en ny innspilling, og vi får trolig også høre ham sammen med Imperials i Sarons Dal, forteller Tønnessen.

Kjell Elvis opptrer i Sarons Dal-hallen søndag 11. august.

Bjørn Hoel
Les også

– Setter Kvinesdal på hodet

Les også

Sjokolade- og kaffesalg for kollekt

Les også

Store høyder, dype daler

LOKALE Nashville Sound har en stor tilhengerskare og samler alltid et stort publikum der de reiser og gjør sin flotte, folkelige konserter.

– Kjell Elvis trenger ingen nærmere presentasjon. Han er rett og slett en av verdens beste Elvis-imitatorer og passer fint inn med Elvis’ tidligere band Imperials, avslutter Glenn Tønnessen, som håper og tror på godt oppmøte i Sarons Dal også denne søndagskvelden.

Under Sommerstevnet i Sarons Dal ble det holdt konsert både med Stjernekamp-vinner Ole Børud med band og ikke minst den amerikanske popsangeren og lovsangsartisten Michael W. Smith. Sistnevnte samlet fullt hus - nærmere 2.300 mennesker - i den nyoppussede møte- og konsertsalen som har vist seg å egne seg godt til denne typen arrangementer.

Publisert:

Les også

  1. – Det er ikke et stevne bare for pinsevenner eller lutheranere

  2. Rockegeneral og rockepredikant og på samme scene